facebook
Tilmeld dig

Thomas Wollesen Rambusch

  • 5.0

Jeg har gennem den lokale løbeklub, BMI Løb & Motion, gennem længere tid haft et samarbejde med Beder Pizza. De er altid imødekommende, glade, effektive og omstillingsparate - pizzaerne er lækre, alle folk er glade, og selv om 60 mennesker skal have pizza inden for kort tid, er der et minimum af forsinkelser. Jeg anbefaler gerne Beder Pizza!

torsdag, 2 marts 2023 kl. 07:09

Jan Agnoletti Pedersen

  • 5.0

Fantastisk indsats I gør med BMI's Pizza Run. I er super venlige og bidrager væsentligt til at hele arrangementet er en stor og god oplevelse.

onsdag, 1 marts 2023 kl. 20:32

Philip Madsen

  • 5.0

Elsker at få min mad herfra, de laver mange rigtig velsmagende grill retter, ikke kun pizza. Jeg er især vild med deres burgere, hvoraf man virkelig får noget for pengene! Når man træder ind ad dørene bliver man mødt af det mest flinke- og udadvente personale, som i den grad forstår formålet med ordet ‘service’.

onsdag, 22 februar 2023 kl. 17:34

Christian Thuesen

  • 5.0

Mega godt sted, hyggelige folk, dejligt. God og hurtig betjening. Og altid godt humør. Jeg kan klart anbefale det

tirsdag, 24 januar 2023 kl. 18:12

Michael Lander

  • 5.0

Laver de bedste pizzaer og skulle der opstå en fejl retter de det og giver noget extra med på vejen. Bedste pizzaria i området.

onsdag, 7 september 2022 kl. 19:12

Ris & Ros

Er du tilfreds ?

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig? Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!